• Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

  • Gelmelenstraat

    Housing

    Gelmelenstraat, Schoten

38 social houses

The building, located at the corner of two streets, connects to the facades of both neigbors. The project contains of 28 duplex houses and 10 apartments. The duplex houses enjoy two orientations and views on the street and the inner area. The duplexes on the ground floor have a garden while the duplexes on the second floor have a south-oriented terrace at the street side. The apartments are located on the corner of the street. The ground floor apartments are elevated to provided the needed privacy. All inhabitants can access the common courtyard and the underground parking.

  • Location
  • Schoten
  • Size
  • 4.055 m2
  • Budget
  • € 3.588.395,00
  • Status
  • Completed
  • Type
  • Competition 1st Place
  • Date
  • 2010-2016
  • Client
  • Sociale Bouw- en Kredietmij Arro Antwerpen
  • Team
  • Goedele Desmet
  • Ivo Vanhamme
  • Trui Maes
  • Annelies Vanstockstraeten
  • Wesley Degreef
  • Steven Van Hoorde
  • External consultation
  • Technobel
  • RVE Engineering